Ta mig tillbaka

Den absolut största besvikelsen måste ändå vara när man tror att dagens matintag har varit helt ok, men så visar det dig att den mängd man ätit har innehållit otroligt mycket mer energi än vad man räknade med. Jag ska ta mig fan aldrig mer äta kött igen. Jag har alltid vetat att kött innehåller mycket kcal, men dagens matintag var lång ifrån ok.
10 köttbullar
100 g entrecote
100 g kyckling
1 liten bit matchesilltårta
1 msk turkisk yoghurt
1 msk linser
3 jordgubbar
Sallad
 
Att uppskatta mängd mat är inte busenkelt, men jag tror att jag har rätt bra koll ändå. När jag knapade in matintaget i kaloriappen och fick se resultatet på hela 1300 kcal så vaknade ångesten med ett ryck. 1,5 h och en dryga milspromenad senare var det lite bättre, men tanken på att denna promenad inte var längre än vad jag rör på mig en vanlig, ledig dag till och från stallet gjorde att jag bara ville gråta. Att fucka upp mina rutiner genom att sova borta är verkligen helt jävla värdelöst. Första ifall jag hade genomför mina vanliga rutiner + dagens motion. Då hade jag förbränt 1000 kcal istället för 500. Och hade jag skippat middagen, vilket var helidiotiskt då jag egentligen inte var hungrig efter lunchen klockan 15, så hade jag sparat in hela 700 kcal.
 
På tal om hästar så stod ponnyridning på schemat idag. Småbarnen var lyriska, nästan lika lyriska som när de frenetiskt gräver i sina godispåsar med leenden som får mungiporna att nå ända upp till öronen. Varför kan inte jag också? Varför kan jag inte bara vara nöjd och glad? Istället ligger jag här och grinar över 700 jävla kalorier som ligger och gosar in sig bland underhudsfettet. Allt var så himla mycket lättare när man var liten.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skinspiration

Nothing tastes as good as skinny feels.

RSS 2.0