Just another thirsty bitch

Han skickade en snapchat igår igen, frågade om jag ville träffas. Att få sitta tätt intill honom, prata och röka cigg gjorde mig nervös och lugn på samma gång. Han var gullig och mysig, precis som han alltid är när vi träffas. Han kysste mig, bet mig precis lagom hårt i underläppen. Utforskade hela min kropp med säkra händer. Gav mig rysningar när han kysste min hals och viskade hur mycket han ville ha mig. Vi hade sex, bra sex, bästa sexet hittills. Efteråt gav han mig sin tröja, en grå/brun med skolans namn och "soccer" på, den luktade honom. Han ville att jag skulle behålla den.
 
Jag berättade för en kompis under en heart2heart att jag endast är ute efter en kk. Min kompis skrattade och sa att jag måste hitta ett attraktivt asshole. Jag höll med och tänkte tyst för mig själv att det har jag redan gjort.
 
Jag vet att han pratar med andra tjejer, ligger med andra tjejer. Han döljer det inte för mig. Jag vet att han är drogmissbrukare, jag vet att han är sexmissbrukare. Jag vet att han ljuger och inte bryr sig ett skit om mig så länge vi inte är ensamma och lättklädda. Men det var ju det här jag ville, hitta en knullkompis. Han är attraktiv som tusan och ett riktigt jävla asshole, men så varför bryr jag mig så jävla mycket om honom!? 

Skinspiration

Nothing tastes as good as skinny feels.

RSS 2.0