Egentid

Uppskatta egentid är allt jag har att säga efter detta dygn.

Borta bra men hemma bäst

"Stugan" består av två våningssängar och en resterande yta på 2 kvm. Jag har översäng. 4 tjejer och inte ens ett badrum.
 
Gårdagens middag bestod av hamburgare med klyftpotatis och där efter tårta. Om jag åt? Jo, motvilligt en hamburgeköttbit med sallad och lite dressing och ketchup.
 
Grupprummet är väl helt ok, om än lite kallt, både ur inrednings- och tempratursynpunkt.
 
Annars så har jag hittat ett fåtal härliga själar, men inte tillräckligt för att kunna säga att jag vill stanna. Nu - dags för första löpturen!

Feeling good

Andra löpturen för i år avklarad, denna gång dammade jag fram Nike Running-appen - 6,3 km på 38 minuter och 415 kalorier brända. Var ju faktiskt bättre än väntat. Nu ligger jag i min egen säng för sista gången på 3 dagar vilket skrämmer mig. Dessutom har jag ingen aning om hur morgonlöpet i grupp kommer att se ut i helgen vilket skrämmer mig ännu mer.
 
Jag borde sluta oroa mig och sova istället, men Sims freeplay kom just ut med en uppdatering för två- och trevåningshus. Hur länge har jag inte väntat på något sådant?

.

Ibland vill jag bara ha en klapp på axeln med ett "vad duktig du är", men nej det går inte. Istället går det åt helvete. Åt helvete med allt.

Saknad

Att känna svetten rinna och mjölksyran pumpa.
Att äta kyckling, quorn eller fisk med sallad och turkisk yoghurt.
Att ha kontroll på allt - skola, jobb, djur, städning, mig själv.
Att sitta i biblioteket och blogga om allt som försiggick i mitt huvud.
Att kunna se och känna bröstben, revben, höftben.
Att ha kroppen som inte dög då, men som jag skulle döda för att få igen.

Skinspiration

Nothing tastes as good as skinny feels.

RSS 2.0