Socialitet är överskattat

Jag är verkligen ingen vidare bra värdinna, var något jag kom på igår kväll när hela tjocka släkten och goa vänner var över för middag. Utöver alla tårfyllda tal som alltid är lika stela att ge respons på så bjöds det på grillad oxfile och kyckling, klyftpotatis och potatisgratäng, tjocka såser i olika former och frukt och bakverk till en förbannelse. Marängtårtan får vi inte glömma heller. I matväg var nog egentligen kvällen värre än vad den kändes för tillfället.
 
1/2 kycklingfile
3 klyftor potatis
1 tsk mangoraja
Sallad
1 liten bit tårta
3 chokladdoppade jordgubbar
2 nävar chips
1 näve jordnätter
Frukt tills byxorna inte gick att knäppa längre.
Alkohol (Men det räknas ju inte ;))
 
Det var gårdagens totala intag det. Tårta, choklad, jordnätter, chips. Jag sa ju att kvällen var värre än vad känslan meddelade mig. Socialisering leder alltid till oanade och onödiga konsekvenser. Att jag aldrig lär mig.
 
Har precis tryckt i mig bär, frukt och en klick yoghurt för totalt 400 kcal. Fruktfross! Det får bli dagens intag helt enkelt. Hade ju sagt att jag skulle fasta, men höken farmor är fortfarande här så jag vågar inte riktigt. Åtminstone så är magen go och glad nu när jag ska sova bort ytterligare en solig dag med dryga +20. Jag känner mig så jäkla bra, verkligen..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skinspiration

Nothing tastes as good as skinny feels.

RSS 2.0