Everyday I'm Shufflin'

Hallå! Saknat mig?
 
Hade fullt upp igår och där med ingen tid över för att underhålla bloggen. Jag övningskörde, köpte nya underkläder, åt glass, promenerade, åt kakor, åt smörgåsar, åkte in till stan och spenderade kvällen på uteservering med drinkar, på restaurang med god middag och sedan drog vi ut och dansade.
 
Jag gjorde misstaget att äta alldeles för mycket middag. Maten satt uppe i halsen och vägrade ge plats åt någon alkohol. Gjorde ett besök på donkens för att få köra fingrarna i halsen, men synen av den sunkiga, lyhörda toaletten och tanken på brödet i magen fick mig att låta bli. 3 drinkar, 1 cider och 1 shot var det jag fick ner och det närmsta berusad jag kom var den inbillade känslan av påtändhet i lampornas hysteriska blinkande på dansgolvet. Mycket till dans blev det dock tyvärr inte. Lite folk och dåligt drag, tröttheten tog över och vi gav upp och åkte hem.
 
Kvällens höjdpunkt var ändå killen som var grym på att dansa. Jag kör fånig shuffle på fyllan hemma i vardagsrummet, här pratar vi galen shuffle i världsklass. Trots att min egna dans uteblev något på grund av mitt fascinerade stirrande så fick jag ändå ett par sunkiga flirtar på dansgolvet, innan shufflemästaren själv kom fram och ville dansa. Med mig. Han lärde mig lite steg. Vi gjorde fåniga dansmoves och imiterade folks dansstilar. Han var söt, rolig, allmänt ascool och skulle definitivt ha varit hångelobjekt om han inte hade varit så jäkla lökig efter allt dansande. Men ändå - jag skrattade och hade jäkligt kul.
 
Maten den här veckan har som förstått varit hemsk, kaos, rakt åt helvete. Jag bara äter och hinkar i mig alkohol i hopp om att dämpa ångesten. Känns som om jag levt rövare hela veckan. Nu blir det back to business, jag lovar. Den här gången lovar jag.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skinspiration

Nothing tastes as good as skinny feels.

RSS 2.0