Ljuva sommarkväll

Tequila-shot efter tequila-shot dras vid bardisken. Folk runt omkring granskar och klappar händer, ger oss uppmärksamhet och jag njuter.
 
Vi pressar oss in i folkmassan på dansgolvet, knuffas och trängs med smekande händer över allt. Jag bryr mig inte, slutade bry mig för länge sedan. Jag dansar, sjunger och skrattar. Jag dansar på upphöjda kanten vid väggen, tittar ner över dansgolvet och utbyter blickar med alla killar som iakttar mig. Jag dansar med killar som kommer fram och frågar vad jag heter, jag svarar men frågar inte tillbaka. Lampornas blinkande gör mig blind och klarsynt på samma gång, orsakar en underlig men härlig känsla. Vi tar paus vid utebaren, röker en cigg och känner nikotinet och alkoholen rusa direkt upp i huvudet. Bästis skrattar och gnäller över att jag är den som får alla snygga ragg, hon frågar hur jag gör. Jag rör på höfterna, drar handen genom håret och skrattar. Jag dansar ännu mer och hånglar lite. Hånglar mycket, för mycket. Men som sagt - jag slutade bry mig för länge sedan. Jag kramas, känner händer längst min rygg och ord som förklarar för mig hur snygg jag är. Mitt upp i all bekräftelse så sänks musiken, lamporna övergår till ett svagt sken och folk rör sig utåt.
 
På gatan skrattar jag åt killar som försöker ragga till sig efterfest. Samtalar med söta killar på väg till stationen när mobilen ringer. Har gett ut mitt nummer till kåta killar och möter upp en utav dem som är alldeles för på. Inte alls min typ. Han vill följa med hem. Jag svarar honom att det finns inte på kartan, tar bästis i hand och drar med henne för fyllekäk, bort från sliskiga killar. Tänker att det är tur att jag byter land och nummer om 5 dagar.


Kommentarer
Nova

Sv: Jag är jääätteglad att jag gick ändå, det var kul trots att jag är så sjuk + ätit för lite så jag var helt blå om läpparna, haha :)

Hihi, det låter som en riktigt bra utekväll det där! Var det USA du skulle till? Tror jag läste det på din blogg någonstans?

2013-08-11 @ 18:15:49
URL: http://countingthestars.blogg.se/
Nova

Sv: Åh, fan vad fuskigt! Vore ju sjukt najs att fly landet en gång för alla :) ska du plugga ett år utomlands eller?

2013-08-11 @ 20:14:59
URL: http://countingthestars.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Skinspiration

Nothing tastes as good as skinny feels.

RSS 2.0